Свържете се с нас: 
0700 18 983

Меню
Меню
Смартфоните Xiaomi информират за коронавируса

Jan/27/2020

Смартфоните Xiaomi информират за коронавируса

Китайският производител на смартфони Xiaomi разширява функционалността на своите умни устройства, така че потребителите да бъдат информирани за актуални проблеми, с които се сблъскват хората по света.

Миналата година компанията добави в смартфоните си известия за земетресения. Сега устройствата на Xiaomi се сдобиха с още една способност – те ще уведомяват за разпространението на вирусни инфекции, съобщават китайски източници.

По-специално, става въпрос за опасния коронавирус 2019-nCoV, който избухна в Китай и дори взе жертви там, но вече се разпространява и извън територията на страната.

Смартфоните Xiaomi ще информират потребителите за вируса в реално време. За да получат сведения, потребителите трябва да попитат чрез гласовия асистент за епидемия от пневмония в реално време или да изберат съответната икона в отделно меню, което се извиква с прокарване на пръст вдясно на екрана.

Коронавирусът 2019-nCoV беше засечен за първи път в Китай – в град Ухан, провинция Хубей. Но заразата вече се разпространява и в други държави, включително Южна Корея, САЩ, Япония и Австралия.

Източник:  

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Смартфоните Xiaomi информират за коронавируса

Смартфоните Xiaomi информират за коронавируса

Китайският производител на смартфони Xiaomi разширява функционалността на своите умни устройства, така че потребителите да бъдат информирани за актуални пр Китайският производител на смартфони Xiaomi разширява функционалността на своите умни устройства, така че потребителите да бъдат информирани за актуални пр 2020-01-27T12:34:06+02:00 Смартфоните Xiaomi информират за коронавируса

<p><strong>Китайският производител на смартфони Xiaomi разширява функционалността на своите умни устройства, така че потребителите да бъдат информирани за актуални проблеми, с които се сблъскват хората по света. </strong></p> <p>Миналата година компанията добави в смартфоните си известия за земетресения. Сега устройствата на Xiaomi се сдобиха с още една способност &ndash; те ще уведомяват за разпространението на вирусни инфекции, съобщават китайски източници.</p> <p>По-специално, става въпрос за опасния коронавирус 2019-nCoV, който избухна в Китай и дори взе жертви там, но вече се разпространява и извън територията на страната.</p> <p>Смартфоните Xiaomi ще информират потребителите за вируса в реално време. За да получат сведения, потребителите трябва да попитат чрез гласовия асистент за епидемия от пневмония в реално време или да изберат съответната икона в отделно меню, което се извиква с прокарване на пръст вдясно на екрана.</p> <p>Коронавирусът 2019-nCoV беше засечен за първи път в Китай &ndash; в град Ухан, провинция Хубей. Но заразата вече се разпространява и в други държави, включително Южна Корея, САЩ, Япония и Австралия.</p> <p>Източник: <span class="author vcard"><span class="fn"><a href="https://technews.bg/article-author/newtechnews" rel="author">TechNews.bg</a></span></span>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки